Toisto-koulutus

Haluatko oppia, miten suomen kieltä opetetaan maahanmuuttajille Toisto-menetelmällä? Ilmoittaudu pian Hanna-Kaisalle! Suomea opitaan toistamalla Glorian ABC-ryhmässä tiistaisin ja torstaisin klo 10-12.

Lue lisää
Viikkotiedote 8

Ensi viikolla on Gloriassa jälleen vilkasta. Vapaaehtoispysäkillä keskustellaan kerran kuukaudessa klo 14-15, ja ensi keskiviikkona aiheena on Ihminen kielitaidon takana. Keskustelua johdatta vätöskirjatutkija Päivi Iikkanen. Keskiviikkona alkaa myös uusi kuukausittainen tapahtuma Yleisinfoa Gloriasta, jossa on mahdollisuus keskustella omista opiskeluun ja Glorian vapaaehtoistyöhön liittyvistä tarpeista. Torstaina on vihdoin vuoden ensimmäinen Kielikahvila, jossa on Iloa omasta kielestä, saat halutessasi myös hennatatuoinnin.  

Lue lisää
Yleisinfoa Gloriasta

Yleisinfon yhteydessä on mahdollisuus keskustella omista opiskeluun tai Glorian vapaaehtoistyöhön liittyvistä tarpeistaja suunnitella yhdessä jatkoa.

Lue lisää
Viikkotiedote 7

Hei! Helmikuu on hyvässä vauhdissa. Ensi tiistaina vuoden ensimmäisessä Ilta-Monimessissä tehdään ystävänpäiväkortteja, ja tarjolla on keittoa koko perheelle 5 €:lla. Keskiviikkona alkaa nuorten aikuisten keskusteluryhmä BlaaBlaaBlaa, ja torstaina voit tanssia itsesi iloiseksi Latin Mix -ryhmässä. 😃 Lunta piisaa, joten tehdään lumiukkoja viikonloppuna. ❄️⛄️

Lue lisää