Galleria Gloria

Galleria Gloria on ollut suljettuna vuoden 2014 alusta, sillä emme ole saaneet ulkopuolista rahoitusta toiminnan jatkamiseen. Galleria Gloria on toiminut vuodesta 2009 alkaen osana Monikulttuurikeskus Glorian toimintaa Jyväskylässä ja sijaitsee Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Glorian yhteydessä. 

Käy tykkäämässä Galleria Glorian sivuja myös facebookissa https://www.facebook.com/galleriaGloria

 ktk 1 web LipponenKaisa

Taustatietoa Galleriasta

Galleria Gloria on syntynyt osana monikulttuurikeskus Glorian ja Jyväskylän taidemuseon hallinnoiman Kulttuurisauna -hankkeen yhteisöllistä projektia vuosina 2009 - 2010, jonka tavoitteena oli ohjata seudun maahanmuuttajia kulttuurin pariin sekä kulttuurintekijöinä että -kuluttajina. Tavoitteena on ollut myös luoda mahdollisuuksia maahanmuuttajien verkostoitumiseen suomalaisella kulttuuri- ja taidekentällä.

Vuodesta 2011 lähtien Galleria Gloria toimi Monikulttuurikeskus Glorian tiloissa tiiviin yhteistyön Jyväskylän taidemuseon kanssa jatkuessa. Galleria Gloriassa on pyritty alusta asti ammattimaiseen näyttelytoimintaan mukaan lukien markkinoinnin ja näyttelyiden avajaiset. Vuonna 2012 galleria muutti Kansalaistoiminnankeskus Mataraan siirtyen Monikulttuurikeskus Glorian naapuriin, ollen kuitenkin edelleen osa Gloriaa ja sen tavoitteita.Lisätietoja