Vapaaehtoiseksi Gloriaan

 

Monikulttuurikeskus Gloriassa toimii monenlaisia ryhmiä sekä järjestetään erilaisia tapahtumia. Tule mukaan vapaaehtoisena – sekä ryhmissä että tapahtumissa on mahdollista olla vapaaehtoisena mukana. Myös uutta toimintaa ja tapahtumia voidaan ideoida yhdessä.

Vapaaehtoisena voit mm.:

  • Toimia suomen kielen opettajana/ohjaajana suomen kielen ryhmissä
  • Perhekahvilassa ja kerhoissa erilaisissa tehtävissä
  • Tapahtumissa ja kesäleireissä
  • Suunnitella ja toteuttaa uusia ryhmiä, tapahtumia, tempauksia

Jos kiinnostuit kuulemaan lisää ota yhteyttä Anu Juurakkoon / 040 1627881 tai tule käymään Gloriassa keskiviikkoisin klo 13 - 14.

Tutustu vapaaehtoislomakkeeseen, palauta se täytettynä Gloriaan, ole hyvä!

  

KEVÄÄLLÄ 2018

  • Tiistaina 20.2. klo 17 – 19 Ideailta / perustietoa maahanmuutosta ja vuorovaikutuksesta.Tervetuloa vanhat ja uudet toiminnasta kiinnostuneet juttelemaan erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja tehtävistä Monikulttuurikeskus Gloriassa.  Ideoidaan yhdessä uutta ja kehitetään vanhaa! Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja Anu Juurakko puh. 040 1627881 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  •  Tiistaina 15.5. klo 17 - 19 Melkein Floran päivän piknik

Vapaaehtoistoiminnan perusinfo järjestetään Valikon (vapaaehtoistoimijoiden verkosto) toimesta joka kuukauden viimeinen tiistai klo 17 - 20 (Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarankatu 6, kokoustila Saunio).

 

 

Lisätietoja