Monikulttuurikeskus Gloria ry perustettiin vuonna 2016. Monikulttuurikeskus Gloria ry:n vapaaehtois- ja kannattajajäseneksi liittymällä tuet toimintaa. Yhteisöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Jäsenmaksut vuonna 2018 ovat vapaaehtoisjäseniltä 20 € ja kannattajajäseniltä 50 €. Täytä ensin jäsenhakemus ja sitten voit maksaa jäsenmaksun tilille FI9852900220534802 (viestikenttään oma nimi ja viesti jäsenmaksu).

Monikulttuurikeskus Glorian hallitus

Monikulttuurikeskus Gloria ry:n päätavoitteena on ylläpitää ja kehittää Monikulttuurikeskus Gloriaa. Glorian hallitus luotsaa toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa. Vuonna 2018 hallituksessa mukana ovat: Touko Aalto (pj.), Sonya Sahradyan, Elina Hienola, Antero Mikonranta ja Marita Kajander.

Tietosuojaseloste