Info Gloria palvelee etänä

Koronavirustilanteen vuoksi Info Gloria on siirtynyt etäpalveluun. Neuvontaa saa suomeksi ja englanniksi etänä maanantaista perjantaihin kello 10 – 14. Info Glorian tilat Matarankadulla ovat kiinni. Info Gloriasta saat etänä tietoa ja neuvoja arjen asioihin. Omakieliseen neuvontaan saat myös etäyhteyden aikataulun mukaan: persia/dari (ma klo 13-16), venäjä (ti 13-16), thai (ke 13-16) ja arabia (to 13-16). Halutessasi neuvontaa omalla kielellä, ota ensin yhteyttä numeroon: 0400 275 163 (myös viestit ja WhatsApp) tai laittamalla sähköpostia maarit.piruzdelan@gloriajkl.fi

Info Gloria serves remotely

Due to the coronavirus situation, Info Gloria has moved to a remote service. Counseling is available in Finnish and English remotely from Monday to Friday from 10am to 2pm. Info Gloria’s facilities at Matara are closed. Info Gloria gives you information and advice on everyday matters remotely. You can also get remote access to native language advice by schedule: Persian / dari (Mon 13-16), Russian (Tue 13-16), Thai (Wed 13-16) and Arabic (Thu 13-16). For advice in your own language, first contact 0400 275 163 (including Messages and WhatsApp) or email maarit.piruzdelan@gloriajkl.fi