Ensi viikolla vietetään valtakunnallista rasisminvastaista viikkoa, mikä on teemana myös Glorian ryhmissä. Keskiviikkona 17.3. klo 14 alkaen keskustellaan Zoomissa teemasta Rasismi ja kulttuuriperintö. Lisätietoa ja linkki tapahtumaan löytyy:
Perheryhmä Monimessi palaa tauolta ja jatkuu perjantaina paikan päällä Gloriassa, mutta ilmoittaudu etukäteen Anulle.
Jos haluat keskustella vapaaehtoistyöstä Gloriassa, Anu on Vapaaehtoispysäkillä nyt kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin Zoomissa ja torstaisin Gloriassa klo 13–14. Zoom-tapaamiseen on uusi linkki, joka löytyy: https://www.gloriajkl.fi/vapaaehtoiseksi/
Postaamme maanantaista alkaen päivittäin klo 9 ja klo 14 rasisminvastaiseen viikkoon liittyviä juttuja, kuvia ja linkkejä Glorian someen, joten kannattaa seurata Instagramia (gloriajkl) ja Facebookia. 👍🙂
Mukavaa viikonloppua! Kevät kurkkii jo nurkan takana. ☀️

 

Tulosta: VIIKKO 11