Lähes kaikkeen Glorian toimintaan voi osallistua perheenä tai perheenjäsenet yhdessä. Erityisesti perheille suunnattuja perheryhmiä kokoontuu Gloriassa päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Ryhmänohjaajina toimivat ryhmästä riippuen vapaaehtoiset, työntekijät ja opiskelijat. Perheryhmiin voivat osallistua myös aikuiset ilman lapsia, erityisesti isovanhempi-ikäiset ovat ilahduttaneet perheitä mukana olollaan.

Vakiintuneita perheryhmiä ovat: joka viikko kokoontuva Monimessi (pe klo 10 – 12.30) sekä kuukausittain kokoontuvat Ilta-Monimessi (ti klo 17 – 19), Monikielisten perheiden Brunssi (la 10.30 – 13), Dutch Toddlers (la klo 15 – 17) ja Latinolasten lauantai (la klo 16 – 18). Näiden lisäksi Gloriassa on kokoontunut kaudesta riippuen teemallisia perheryhmiä (musiikki, kuvataide) sekä kieli- ja kulttuurisidonnaisia perheryhmiä (filippiiniläiset perheet).

Vertaisryhmät toimivat usein periodina, 5 – 10 kokoontumiskertaa. Vertaisuusryhmien osallistujia yhdistävä kokemus voi liittyä esim. kieleen ja kulttuuritaustaan tai elämäntilanteeseen ja -kokemuksiin. Gloriassa on kokoontunut mm. omankielisiä vertaisryhmiä (dari, arabia) ja vertaisryhmiä naisille, miehille ja vanhemmille. Vertaisryhmien ohjaajille Gloria tarjoaa tukea, perehdytystä ja koulutusta osin yhteistyökumppanien kanssa.

Lisätietoja Anu Juurakko, anu.juurakko@gloriajkl.fi tai +358401627881