Tule vapaaehtoiseksi Monikulttuurikeskus Gloriaan! Vapaaehtoistehtäviä on monenlaisia, myös pop-up vapaaehtoisena voi toimia vaikkapa tapahtumissa. Kiinnostaisiko sinua toimia vaikkapa kielioppaana kieliryhmissä, kamuna perheryhmissä ja hoitaa lapsia, sporttina järjestää urheilua ja liikuntaa, kulinaristina tehdä ruokaa tai tiimiläisenä suunnitella ja kehittää toimintaa? Näiden lisäksi on tarjolla paljon muita vapaaehtoistehtäviä ja aina voimme yhdessä räätälöidä juuri sinulle sopivan tehtävän.

Vapaaehtoispysäkillä keskiviikkoisin klo 13 – 14 tarjotaan henkilökohtaista infoa ja ohjausta vapaaehtoistyöstä Gloriassa, ilman ajanvarausta. Muina aikoina ajanvarauksella.

Kaikille avoimissa Vapaaehtoispysäkin keskusteluissa perehdytään vapaaehtoistyöhön liittyviin teemoihin kerran kuussa klo 14 – 16 keskiviikkoisin. Samalla myös Glorian tarjoamat vapaaehtoistyön mahdollisuudet tulevat tutuiksi Glorian työntekijöiden ja vapaaehtoisten kautta.

Glorian vapaaehtoistyössä tärkeitä ovat erilaiset tiimit, joissa vapaaehtoiset, kävijät ja työntekijät yhdessä suunnittelevat toimintaa. Kielikahvilatiimi, Kielioppaat, Monimessitiimi, Talent-tiimi, Nuorisotiimi, Vapaaehtoistiimi… näihin kaikkiin voi halutessaan tulla mukaan!

Lisätietoja Anu Juurakko, anu.juurakko@gloriajkl.fi tai +358401627881