Gloriassa on mahdollisuus työskennellä eri ikäisten ja eri kielisten henkilöiden kanssa. Meillä kokoontuu perhe- ja vertaisryhmiä, joissa osallistujat voivat olla viikon ikäisestä vauvasta lähes satavuotiaaseen pappaan. Ryhmien kanssa toimiessa kaikki ryhmän vaiheet sekä ohjaaminen kuuluvat työntekijöille, harjoittelijoille sekä vapaaehtoisille. Ohjaustehtävissä työparina voi siis olla joku edellä mainituista tai kaikki yhtä aikaa. Gloriassa pääkielenä ja ohjaamiskielenä on suomi, mutta täällä voi kuulla noin 40 eri kieltä viikossa, ja onkin tärkeää että kielellisyys huomioidaan ohjatessa. Gloria on kaksisuuntaisen oppimisen paikka, ja täällä pääsee turvallisessa ympäristössä puhumaan kaikkia osaamiaan kieliä.

Otamme Gloriaan harjoittelijoita tai työkokeilijoita eri kouluasteilta, peruskoulun TET-viikosta yliopiston maisteriopiskelijoihin. Gloriassa on noin 40 harjoittelijaa vuodessa, otathan ajoissa yhteyttä.

Syksyn 2019 työkokeilijat on valittu, onnea kaikille valituille. Suomen kielen opiskelijat voivat vielä hakea harjoitteluun ajalle  lokakuu – joulukuu.

Järjestämme opiskelijoille ja vapaaehtoisille yleisinfoa Gloriasta iltapäiviä. Yleisinfossa käymme yhdessä läpi Gloriassa toimimisen pelisääntöjä ja lopuksi on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen tai mahdollisen harjoittelun suunnitteluun. Suosittelemme yleisinfoa kaikille harjoittelusta tai vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Syksyn yleisinfot ovat keskiviikkoisin 4.9., 9.10. ja 6.11. klo 15-16.30.

Lisätietoja Tiinu Ristinen, tiinu.ristinen@gloriajkl.fi tai +35850 438 4267