Poikkeusolojen vuoksi Gloriaan ei oteta enää harjoittelijoita keväälle 2021.

Tiedotamme harjoittelijatilanteesta jälleen tammikuussa 2021.

Gloriassa voit työskennellä eri-ikäisten ja erikielisten ihmisten kanssa. Meillä kokoontuu esimerkiksi perhe- ja vertaisryhmiä. Ryhmiin osallistujat ovat eri-ikäisiä ihmisiä, joiden ikä voi olla 0-100 vuotta.

Ryhmän vaiheet ovat suunnittelu, valmistelu, ohjaaminen ja palautteen keruu. Teet näitä tehtäviä yhdessä työntekijöiden, harjoittelijoiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Glorian pääkieli on suomi, mutta voit kuulla noin 40 eri kieltä viikossa. Monikielellisyys on tärkeää huomioida, kun ohjaat ryhmiä. Gloriassa voit oppia ja opettaa. Gloriassa voit puhua kaikkia kieliä joita osaat.

Otamme Gloriaan harjoittelijoita tai työkokeilijoita eri kouluista. Harjoittelija voi olla suomen kielen opiskelija, peruskoululainen, ammattiin opiskelija tai korkeakouluopiskelija. Gloriassa on noin 40 harjoittelijaa vuodessa. Ota ajoissa yhteyttä.

Järjestämme opiskelijoille Yleisinfoa Gloriasta -iltapäiviä. Yleisinfot ovat jokaisen kuukauden viimeinen keskiviikko klo 15-16. Yleisinfossa tutustumme yhdessä Glorian sääntöihin ja toimintaan. Lopuksi saat henkilökohtaista ohjausta harjoittelun suunnitteluun, jos haluat. Suosittelemme yleisinfoa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelusta.

Lisätietoja antaa Tiinu Ristinen.

Sähköposti: tiinu.ristinen@gloriajkl.fi

Puhelin: +35850 438 4267

 

Sivu päivitetty 22.1.2021