Osa Glorian tapahtumista järjestetään kerran vuodessa. Joka vuosi on esimerkiksi Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla, Kiinalainen uusivuosi, Naisten päivä ja Nowruz eli persialainen uusivuosi.

Suuri osa tapahtumista syntyy, kun Glorian kävijä haluaa järjestää sen. Voit järjestää esimerkiksi kulttuuri-illan, Lunch@Glorian eli lounaan, nuorten bileet tai näyttelyn Galleria Gloriaan.

Lisäksi Gloria on mukana useissa tapahtumissa, jotka järjestetään yhdessä muiden kanssa. Näitä ovat joka vuosi esimerkiksi Tourujoen yö, Mahdollisuuksien tori, Vapaaehtoiseksi-messut, Matka halki Mataran ja Vapaaehtoistoiminnan perusinfo. Gloria on myös mukana esimerkiksi Jyväskylän kaupungin syntymäpäivillä.

Jos haluat järjestää tapahtuman, kerro se meille! Tehdään yhdessä kaikkien yhteinen tapahtuma!

 

Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla

Gloria järjestää Monikulttuurisen itsenäisyyspäivän juhlan joka vuosi, lähellä Suomen itsenäisyyspäivää. Juhla on Glorian suurin tapahtuma. Juhlassa Glorian vuoden vapaaehtoinen saa palkinnon. Juhlassa esiintyy ihmisiä, jotka ovat osallistuneet Glorian Talent –kilpailuun.

Vuoden 2019 monikulttuurinen itsenäisyyspäivänjuhla järjestettiin Jyväskylän yliopiston päärakennuksessa 5.12.

Lisätietoja antaa Tiinu Ristinen.
Sähköposti: tiinu.ristinen@gloriajkl.fi
Puhelin: +358 50 438 4267

 

Feel good -viikko

Feel good -viikko eli hyvinvoinnin viikko on marraskuussa. Viikon aikana järjestetään erilaisia tapahtumia. Saat tietoa, kuinka voit pysyä terveenä ja voida hyvin.

Lisätietoja antaa Anu Juurakko.
Sähköposti: anu.juurakko@gloriajkl.fi
Puhelin: +358 40 162 7881

Päivitetty 2.12.2020