Lunch@Gloria

Lunch @ Gloria järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12–14, tai niin kauan kuin ruokaa riittää, annoksia tehdään noin 40. Ruokailu maksaa 6-7 €, hintaan voi tulla syömään eri maiden tyypillisiä ruokia, tutustua uusiin ruokakulttuureihin ja maistella etnisiä makuja eri puolilta maailmaa. Lounaan valmistamisessa on mukana vapaaehtoinen, jonka kulttuuriin kyseinen ruoka kuuluu sekä kyseisen ruuan valmistuksesta kiinnostuneita.

Kädentaitoryhmä

Kädentaitoryhmässä tehdään monipuolisesti erilaisia käsitöitä eri materiaaleista. Joka kerralle on oma teemansa, esim. neulontaa, virkkausta, huovutusta, tilkkutöitä ja askartelua. Kauden runko pyritään muodostamaan kävijöiden ideoiden ja toiveiden pohjalta. Ryhmään voi tuoda myös oman käsityönsä ja jatkaa sen tekemistä. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 12-14.

Kulttuuri-illat

Illat syntyvät kävijöiden toiveesta, ja perustuvat yleensä tietyn kulttuurin tiettyyn aihealueeseen, esimerkiksi ruokakulttuuriin, käsitöihin ja musiikkiin. Illan aikana on myös tarjolla kahvia, teetä sekä mahdollisesti pientä naposteltavaa. Usein illan idea lähteekin kävijältä, jonka kanssa aletaan yhdessä suunnitella illan runkoa ja teemaa. Kulttuuri-illat ovat keskiviikkoisin noin kerran kuussa klo 17-19.

Talent-illat

Talent -illan Open Stage on katselmus, jossa osallistujalla on mahdollisuus tulla näyttämään taitonsa yleisölle sekä tuomareille. Illassa on kolme tuomaria, jotka antavat kaikista esityksistä palautetta. Estradi ja katsomo ovat ikärajattomia ja kaikille avoimia. Mukaan otetaan max. 10 esitystä ilmoittautumisjärjestyksessä. Esityksen suosituspituus on 2-5minuuttia. Talent -illan kautta on mahdollista päästä esiintymään Glorian perinteiseen itsenäisyyspäivän juhlaan.

Haluatko toimia Talent illan juontajana? Tai olla mukana äänimiehenä? Voit tulla mukaan Talent-tiimiin jossa suunnitellaan ja valmistellaan iltoja.

Lisätietoa tiinu.ristinen@gloriajkl.fi tai +35850 438 4267

Lisätietoa tiinu.ristinen@gloriajkl.fi tai +35850 438 4267