Lunch@Gloria eli lounas

Lunch @ Gloria järjestetään noin kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 12–14. Ruokailu maksaa 6–7 €. Ruokaa saa niin kauan kuin sitä riittää. Annoksia tehdään noin 40. Gloriassa voit syödä eri maiden ruokia ja tutustua uusiin ruokakulttuureihin. Lounaan valmistamisessa on mukana vapaaehtoinen, jonka kulttuuriin ruoka kuuluu.

 

Kädentaitoryhmä

Ryhmä kokoontuu joka keskiviikko kello 12–14. Ryhmässä tehdään käsitöitä eri materiaaleista. Joka kerralla on oma teema eli aihe. Teema voi olla esimerkiksi neulonta, virkkaus, huovutus, tilkkutyöt ja askartelu. Voit toivoa teemaa, joka kiinnostaa sinua. Voit myös tuoda oman käsityön ja jatkaa sitä.

 

Kulttuuri-illat

Kulttuuri-illat ovat kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 17–19. Aiheena on esimerkiksi tietyn kulttuurin ruoka, käsityöt tai musiikki. Usein illan idea tulee kävijältä, jonka kanssa iltaa suunnitellaan yhdessä. Illan aikana on tarjolla kahvia, teetä ja joskus myös pientä syötävää.

 

Talent-illat

Talent-illassa on esityksiä, joissa osallistujat näyttävät taitonsa yleisölle ja tuomareille. Illassa on kolme tuomaria, jotka antavat esityksistä palautetta. Kaikki voivat tulla esiintymään ja katsomaan, illassa ei ole ikärajaa.  Mukaan otetaan 10 esitystä, jotka on ilmoitettu ensimmäisinä. Esityksen pituus on 2–5 minuuttia. Talent-illan kautta voit päästä esiintymään Glorian itsenäisyyspäivän juhlaan.

Haluatko juontaa Talent-illan tai olla mukana äänimiehenä? Voit tulla mukaan Talent-tiimiin, jossa suunnitellaan ja valmistellaan iltoja.

Lisätietoja antaa Tiinu Ristinen.
Sähköposti: tiinu.ristinen@gloriajkl.fi
Puhelin: +358 50 438 4267

Päivitetty 2.12.2020