Glorian nuorisotyötä tehdään pääasiassa 17-29 vuotiaiden monikulttuuristen nuorten kanssa. Suunnittelemme, järjestämme ja toteutamme nuorten kanssa ja nuorten aloitteesta avoimia ja suljettuja ryhmiä. Avoimia ryhmiä ovat esimerkiksi toiminnallinen kokkailuryhmä sekä enemmän keskusteleva Nuorten kahvila. Molemmat ryhmät ovat alkaneet maahan muuttaneiden nuorten halusta ja tarpeesta löytää itselleen suomalaisia kavereita, joten molemmissa ryhmissä käy maahan muuttaneita kuin myös suomessa syntyneitä nuoria.

Nuorten aloitteesta alkavat ryhmät voivat olla projektimaisia eli jotkut ryhmät saattavat kestää 5-8 kertaa, toiset ryhmät ovat toimineet jo useamman vuoden. Nuorten kanssa järjestetään myös tapahtumia, nuorisovaihtoa sekä kehitetään Glorian nuorisotyötä (Nuorisotiimi), sekä vaikutetaan nuorten mielestä tärkeisiin asioihin vaikuttajaryhmän toimesta. Glorian nuorisotyöhön kuuluu myös yksilöohjausta jota tekee pääasiassa työntekijä.

Lisätietoja Tiinu Ristinen, tiinu.ristinen@gloriajkl.fi tai +35850 438 4267

Nuorten aikuisten kokkailuryhmä

Syksyllä 2018  Monikulttuurikeskus Gloria yhdessä Jyvässeudun 4H:n kanssa järjesti nuorten aikuisten kokkailuryhmän. Ryhmässä rennossa ilmapiirissä nuoret pääsivät tutustumaan eri maiden ruokakulttuureihin ja löytämään uusia kavereita yhteisen ruoanlaiton ja ruokailun lomassa. Toiminta toteutettiin ETNO– rahoituksella.

Tutustu herkkuihin, joita nuoret pääsivät kokkailemaan ja tee itse! 🙂

Glorian ja Jyvässeudun 4H:n reseptivihko