Osa Glorian tapahtumista on vuosikellon mukaisia, jotka toteutetaan vuosittain (mm. Monikulttuurinen itsenäisyyspäivä, Kiinalainen Uusivuosi, Nouruz). Suuri osa tapahtumista syntyy kävijöiden aloitteesta nopealla aikataululla (mm. eri teemoilla toteutettavat kulttuuri-illat, Lunch@Gloria, nuorten bileet, Galleria Glorian näyttelyt).

Lisäksi Monikulttuurikeskus on mukana useissa yhteistyö tahojen tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Näitä ovat vuosittain esim. Tourujoen yö, Kuokkalan Basaari, Mahdollisuuksien tori, Vapaaehtoiseksi -messut, Matka halki Mataran ja Vapaaehtoistoiminnan perusinfo. Gloria on myös mukana kaupungissa vakiintuneiksi vahvistuneissa tapahtumakokonaisuuksissa (kuten Jyväskylän kaupungin syntymäpäivät) sekä ns. talon ulkopuolisissa tapahtumissa.

Jos sinulla heräsi idea tapahtumasta, tule kertomaan se Gloriaan ja tehdään yhdessä kaikkien yhteinen tapahtuma!

Monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla

Monikulttuurinen itsenäisyyspäiväjuhla on järjestetty varsinaisen Suomen itsenäisyyspäivän aikoihin toistuvasti ja katkeamatta vuodesta 2008 lähtien, ja se on isoin monikulttuurikeskus Glorian tapahtumista. Juhlassa palkitaan myös vuosittain Glorian toiminnassa ansioitunut vuoden vapaaehtoinen. Itsenäisyyspäivän juhlan ohjelma koostuu mm. vuoden aikana Glorian Talent -kilpailussa valituista esityksistä. Vuoden 2018 monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Tanssisali Lutakossa 5.12 klo 18-20.

Lisätietoja Tiinu Ristinen, tiinu.ristinen@gloriajkl.fi tai +35850 438 4267

Feel good hyvinvointiviikko

Feel good hyvinvointiviikko järjestetään vuosittain marraskuussa, viikon aikana järjestetään erilaisia tapahtumia ja tarjotaan infoa terveyden edistämisestä ja hyvinvoinnista.

Lisätietoja Anu Juurakko, anu.juurakko@gloriajkl.fi tai +358401627881