Lunch @ Gloria järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12–14, tai niin kauan kuin ruokaa riittää, annoksia tehdään noin 40. Ruokailu maksaa 6-7 €, hintaan voi tulla syömään eri maiden tyypillisiä ruokia, tutustua uusiin ruokakulttuureihin ja maistella etnisiä makuja eri puolilta maailmaa. Lounaan valmistamisessa on mukana vapaaehtoinen, jonka kulttuuriin kyseinen ruoka kuuluu sekä kyseisen ruuan valmistuksesta kiinnostuneita.

Kädentaitoryhmässä tehdään monipuolisesti erilaisia käsitöitä eri materiaaleista. Joka kerralle on oma teemansa, esim. neulontaa, virkkausta, huovutusta, tilkkutöitä ja askartelua. Kauden runko pyritään muodostamaan kävijöiden ideoiden ja toiveiden pohjalta. Ryhmään voi tuoda myös oman käsityönsä ja jatkaa sen tekemistä. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 12-14.

Kulttuuri-illat

Illat syntyvät kävijöiden toiveesta, ja perustuvat yleensä tietyn kulttuurin tiettyyn aihealueeseen, esimerkiksi ruokakulttuuriin, käsitöihin ja musiikkiin. Illan aikana on myös tarjolla kahvia, teetä sekä mahdollisesti pientä naposteltavaa. Usein illan idea lähteekin kävijältä, jonka kanssa aletaan yhdessä suunnitella illan runkoa ja teemaa. Kulttuuri-illat ovat keskiviikkoisin klo 17-19.

Talent-illat

Talent illan Open Stage on katselmus, jossa osallistujalla on mahdollisuus tulla näyttämään taitonsa yleisölle sekä tuomareille. Illassa on kolme tuomaria jotka ovat alansa ammattilaisia ja antavat kaikista esityksistä palautetta. Estradi ja katsomo ovat ikärajattomia ja kaikille avoimia. Mukaan otetaan max. 10 esitystä ilmoittautumisjärjestyksessä. Esityksen suosituspituus on 2-5minuuttia. Talent illan kautta on mahdollista päästä esiintymään Glorian perinteiseen Itsenäisyyspäivän juhlaan joka pidetään 5.12.

Haluatko toimia Talent illan juontajana? Tai olla mukana äänimiehenä? Voit tulla mukaan Talent-tiimiin jossa suunnitellaan ja valmistellaan iltoja. Tiimi suunnittelee ja toteuttaa mm. äänentoiston, juonnon, somistuksen, tuomaroinnin.

Lisätietoa tiinu.ristinen@gloriajkl.fi tai +35850 438 4267

Jalkapallo

Monikulttuurikeskus Gloria liikkuu jalkapallon merkeissä Kuokkalan Graniitissa (halli 2) maantaisin klo 15.30-16.45. Ohjaajana on vapaaehtoinen Samuel M. Voit liittyä WhatsApp-ryhmään lähettämällä viestin numeroon xxxx.